Kantarellikausi on ollut mahtava ja Tammelantorilta sai edullisesti ostettua kantarelleja. Tuli ajatus tehdä kotona pizza berlusconi. Pizzaa tehdessä tuli mieleeni testata keskiviikkona poimittuja puolukoita pizzan päällä. Kuten arvata saattoi, tämä ei tietenkään ole mikään uusi innovaatio. Nopealla googletuksella ainakin Riina Kuntsi on hoksannut lisätä puolukoita täytteeksi. Lopputulos yllätti todella positiivisesti ja puolukasta taisi tulla vakiotäyte pizzoihini.
Täytteet:
- kylmäsavustettu porolastu
- kantarelleja
- punasipulia
- mozzarellaa
- tomaattimurskaa
- puolukoita
- tuoretta basilikaa
Pizzataikinaan löytyy niin paljon erilaisia reseptejä, etten tähän sitä lisää. Työstin taikinaa 10 minuuttia kulhossa ja laitoin sen tunniksi lämpimään kohoamaan. Sen jälkeen taittelin taikinaa käsissä palloksi niin, että siihen syntyi kymmeniä kerroksia. Tämä on ollut toimiva tekniikka myös pikataikinoissa. Tosin tällä kertaa jätin taikinan jääkaappiin yöksi,
Kommentit
Lähetä kommentti